Girişimcilik Eğitimi 4’üncü programını başarıyla tamamlayan 15 kursiyere Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda sertifikaları teslim edildi. Sertifika töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, “Şehrimizde girişimci adaylarına verdiğimiz hizmetten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimiz için faydalı olan projelere her zaman destek veriyoruz’’ dedi.
DESTEK VERDİLER
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fatih Akbulut, girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik etti. Akbulut, “Sakarya, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı için çok önemli ve çok değerli bir ildir. Sakarya’mızın girişimcilik ruhu ve potansiyeli son derece yüksek. Kalkınma Ajansı olarak protokollerimiz çerçevesinde kurslar ve eğitimler düzenlemeyi sürdürecek, girişimcilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
ŞEHRE KATKI SAĞLAYACAKLAR
KOSGEB Müdürü İsmet Yılmaz ise,“Girişimci kardeşlerimizin geniş vizyonlarıyla şehrimize ve ülkemize değer katacaklarına inanıyoruz. Günümüzde işletmeler klasik usullerle çok fazla ayakta kalamıyor. Tüm girişimci arkadaşlarımıza çıktıkları yolda başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim