MHP ilk aday açıklama toplantısında Sakarya’dan resmi olarak üç adayın adını açıkladı. Bunlar; Sapanca: Oya Arapoğlu, Geyve: Mehmet Kır ve Hendek: Turgut Babaoğlu. Sa-

karya Büyükşehir ve diğer 13 ilçe adayı ikinci aday açıklama toplantısında açıklanacak.

 

208 ADAY AÇIKLANDI

Dün Ankara Arena Spor Salonu’nda aday açıklama toplantısında önce Genel Başkan Devlet Bahçeli uzun bir konuşma yaptı. Bahçeli konuşmasında, Kim aday olursa olsun, diğerleri ona sarılmalı, destek vermeli. Bizde küslük olmaz” dedi. Daha sonra sözcü kürsüye çıkarak 8 Büyükşehir belediye başkan adayı’nı, 20 il belediye başkan adayını ve 180 ilçe belediye başkan adayını açıkladı.

 

DİĞERLERİ DAHA SONRA

Sıra Sakarya’ya geldiğinde nefesler tutuldu. Sözcü önce Geyve ile başladı. Geyve adaylarının Geyve eski Belediye Başkanı Mehmet Kır olarak açıklanmasından sonra Sapanca; Oya Arapoğlu, Hendek ise Turgut Bbabaoğlu olarak açıklandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile 13 ilçenin belediye başkan adayları, daha sonra yapılacak toplantıda açıklanacak. Bu arada; eski ünlü futbolcu Saffet Sancaklı, MHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Editör: TE Bilişim