ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Adapazarı'nda 2 çocuk annesi 25 yaşındaki Aslı C., önceki gece şehir merkezinde evine giderken, cadde ortasına üzerine benzin dökülerek yakılmaya çalışıldı. Alev topuna dönen kadın, yangın söndürücü ile müdahale edilerek söndürüldü. Hastaneye kaldırılan ve daha sonra İstanbul'a sevk edilen kadını, üvey amcası Tayfun B.'nin yaktığı öne sürüldü.
 

SÖNDÜRÜCÜ İLE MÜDAHALE
Olay önceki gece saat 23.3O sıralarında Yahyalar Mahallesi Hasırcılar Mevkii'nde meydana geldi. Bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen Aslı C., yürüyerek evine giderken, cadde ortasında tartıştığı bir kişi tarafından üzerine benzin dökülerek ateşe verildi. Çevre esnafının ifadesine göre ateş topuna dönen ve caddede çığlık atarak koşan kadını, bir esnaf işyerindeki yangın söndürücü ile müdahale ederek söndürdü.

İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

Olay yerine gelen 112 ambulansı ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, acil servise alınırken sedyede acılar içerinde kıvrandı. Eli yüzü ve vücudunun üst kısmı yanan genç kadın, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olay yerinde yaptığı araştırmada pet şişe içerisinde benzin buldu.

OPERASYONLA YAKALANDI

Kadının üvey amcası Tayfun B. ile bir yıldır aşk yaşadığı ve birlikte olduğu iddia edildi. Tayfun B.'nin Erenler'de bir barakada saklandığını belirleyen ekipler, söz konusu adrese operasyon düzenledi. Tayfun B., Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan ilk sorgusunun ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkarıldığı sağlık kontrolü sonrası adliyeye sevk edildi. Emniyet ekipleri ortaya atılan iddia üzerinde yoğunlaşarak olayın sebebini araştırmaya başladı. Aslı’nın durumunun ağır olması sebebiyle ifadesinin alınamadığı belirtildi.

Editör: TE Bilişim