KATILIM ŞARTLARI

Akyazı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ‘1.inci Ulusal Fotoğraf Yarışması genel katılım şartları ve başvuru formu için adayların Akyazı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimine müracaat etmeleri veya Akyazı Belediyesi internet sitesinden temin etmeleri gerekmektedir. Formlar doldurulduktan sonra şartname de yazdığı üzere Akyazı Belediyesi’ne getirilmeli’ denildi.

AKYAZI TANINACAK

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ‘Yarışmamızı başlattık. Katılımlar her geçen gün artacaktır. Bunun yanında ilçemize gelecek olan fotoğrafçılar sayesinde turizme de katkı sağlamış olacağız. 25 Ekim 2013 tarihinde katılımın sona ereceği yarışma sonrası, seçici kurulumuzun değerlendirmeleri sonucunda, kazananlara ödüllerini takdim edeceğiz. Ben fotoğraf çekmeyi seven tüm Akyazılıların ve tüm bölge halkının bu yarışmaya katılmasını temenni ediyor ve şimdiden başarılar diliyorum’ diye konuştu.

ÖDÜLLER

1ncilik ödülü: 2 bin 500 lira, 2ncilik ödülü: bin 500 lira, 3üncülük ödülü: bin lira, mansiyon ödülü: 3 kişiye verilecek kişi başı: 500 lira, Jüri Özel Ödülü: 500 lira, Adafad Özel Ödülü: 500 lira, Sergileme (30 Adet): 100 lira. 

Editör: TE Bilişim