FESTİVAL

Ziyarette, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 19-25 Nisan tarihleri arasında düzenlediği Sakarya 9. Uluslar arası Egemenlik Haftası Halk Oyunları Festivaline, Arifiye Belediyesi tarafından verilen destek nedeniyle, Festival Genel Koordinatörü Yaşar Şahin ve Genel Sanat Yönetmeni Ali Aktaş tarafından plaket takdim edildi. Plaketi, Başkan İsmail Karakullukçu'nun şehir dışında olması nedeniyle Arifiye Belediyesi adına İdari İşler Başkan Yardımcısı Lütfü Tansı aldı. 

DESTEK SÜRECEK

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Yardımcısı Lütfü Tansı yaptığı açıklamada;’Sakarya'mızın tanıtımına büyük katkısı olan bu organizasyona, Arifiye Belediyesi olarak desteğimiz daima sürecektir. Bu yılki programa dahil edilen ve Arifiye Kent Meydanında yapılan gösteri vatandaşımız tarafından beğeni ile izlendi. Arifiye Belediyesi Kültür Merkezinin hizmete girmesi ile birlikte, bu tür sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapma fırsatı bulduk. Genel Koordinatörümüz Yaşar Şahin'i ve Genel Sanat Yönetmenimiz Ali Aktaş'ı başarılı organizasyonları nedeniyle kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.’ dedi.

BAŞARI ORGANİZASYON

Festival Genel Koordinatörü Yaşar Şahin ise yaptığı açıklamada;’Sakarya'mızda geleneksel hale getirerek bu yıl dokuzuncusunu düzenlediğimiz Uluslararası Egemenlik Haftası Halk Oyunları festivali, ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlamakta, Sakarya'mızın adını uluslar arası arenada duyurmaktadır. Festivali düzenlerken kazandığımız deneyim bizi mükemmelliğe doğru götürüyor. Valimizin ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanı sıra ilçe belediye başkanlarımızın desteği ile çok başarılı bir organizasyon gerçekleştirdik. Kendilerine verdikleri bu destek nedeniyle bu teşekkür plaketini takdim ediyor, çok teşekkür ediyoruz.’ dedi.  

Editör: TE Bilişim