GENİŞ KATILIM

Tanıtım toplantısına, AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İl Genel Meclisi Başkanı Oktan Yıldırım, AKP Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile partililer ve basın mensupları katıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Cemil Sağlam, Ferizli ilçesinde yapılan hizmetlerde sandık başkanlarından belediye başkanlarına kadar herkesin emeğinin olduğunu belirterek, yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile birlikte bu hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

HERKESİN EMEĞİ

Tanıtım slayt gösterisi ardından konuşan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, yapılan hizmetlerin köy ve mahalle temsilcilerinden İl Başkanı’na kadar ortaklaşa yürütülen çalışmalarla gerçekleştirildiğini belirterek, ‘Bütün Teşkilat üyelerimizin bu yapmış olduğumuz hizmetlerde emeği vardır. Bunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Oyunu kuralına göre oynayarak, Ankara’da gece gündüz çalışarak projelerimizi ortaya koyuyoruz. Biz bir takımız. Benimle birlikte takım oyunu oynayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.

İKİ YENİ PROJE

Başkan Soğuk şöyle devam etti, ‘30 dönümlük arazi üzerinde hayata geçireceğimiz Botanik Rekreasyon Alanı’nın alt yapı çalışmaları başladı. Bu dönem içerisinde bu projeyi yapmayı planlıyoruz. İkinci projemiz ise Ferizli Meydan Projesi. Bu projeyle Ferizli Belediyesi’nin önündeki caddeyi yayalaştıracağız. Bu sayede ilçemize çok güzel bir meydanı kazandırmış olacağız. Bu projelerimizi yalnız başımıza değil, Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağız. Bize vermiş olduğu desteklerden dolayı huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum’

DOĞALGAZ ÖRNEĞİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, ‘Her zaman söylüyorum, bir tek amaçla sizlerin karşısındayız. Sizlere hizmet etmek için buradayız. Artık birbirimizi çok daha iyi tanıdık. Birbirimizi daha yakından tanımanın verdiği avantajla bundan sonra ki dönemde de inşallah beraberce çok güzel hizmetlere imza atacağız. Ferizli’de çok önemli işler yapıldı. Ferizli’ye doğalgazın gelmesi bir yürek işidir, cesaret işidir. Doğalgaz, şehrin standartlarını yükselten ve şehre değer katan bir çalışmadır’ diye konuştu.

OSB’NİN TEMELİ

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, ‘Ferizli için çalışan, değerli belediye başkanımız Ahmet Soğuk ve ekibine teşekkür ediyorum. Ferizli her şeyi ile kendi kendine yeten bir ilçe oldu. Ferizli göç veren değil göç alan bir ilçe olacak. Bundan sonra Sarıahmetli’den, Bakırlı’dan kalkan bir gencimiz kurulacak organize sanayi bölgesinde çalışma imkanı bulacak. Bu yılın sonuna varmadan Ferizli Organize Sanayi Bölgesi’nin temelini atacağız’ dedi.

ÖRNEK BİR İLÇE

Son konuşmayı yapan İl Başkanı Recep Uncuoğlu şöyle konuştu, ‘Görüyorsunuz Ferizli’de iyi işler yapıldı, yapılmaya devam edecek. Ferizli’de vizyon var. Altyapı için önemli adımlar bugünden atılmış. Ferizli gerek organize sanayi bölgeleriyle gerek verimli tarım arazileriyle çok önemli bir hazineyi kendisinde barındırıyor. Ferizli’deki bu hazine işlenecek ve 2023’e eğitimiyle, kültürüyle, sağlık hizmetleriyle, kendi iç ticaret potansiyeli ile örnek bir belde, örnek bir ilçe olacak’ 

Editör: TE Bilişim