Maliyeti yaklaşık 1,2 katrilyonu bulacağı tahmin edilen ve 2018 yılı sonuna kadar tamamlanması düşünülen yaklaşık 4 bin konut ile bin 500 işyeri projesinin birinci etabı olan 300 konutluk projede sona gelindi. Erenler ilçesini yeniden inşa etmek anlamına gelecek olan çalışma 666 Dönüm ile Türkiye’nin yüzölçümü açısından en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında gösteriliyor.

OYLAMA YOK
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Sakarya tarihindeki en büyük yatırımın altına imza attıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile son derece uyum içerisinde Kentsel Dönüşüm ile Erenlerin geleceğini inşa ediyor 2023’e hazırlıyoruz. Olmayacak işler ile vatandaşımızı oyalamadık. Attığımız adımlarda kararlılığımızı sonuna kadar sürdürdük sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

EYLÜLDE İHALE
Başkan Öztürk, “Erenleri yeniden inşa ettiğimiz bu değişim ve dönüşüm projemizi maalesef çeşitli yalan beyanlar ile hedef alarak vatandaşlarımızı yanıltmaya çalışanlar olmakta. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızın yavaşlaması veya durdurulması söz konusu dahi olamaz aksine tüm hızıyla devam ediyor Allah’ın izniyle Eylül ayı gibi kentsel dönüşüm birinci etabı olan 300 konutun ihalesini gerçekleştireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim