Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde Düzenlenen Toplantıya Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Erenler Belediyesi Başkanvekili Belgin Demirağ, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz, Kamu Kurum Ve Kuruluşları Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlk Ve Orta Dereceli Okul Müdürleri, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Ve Muhtarları İle Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri katıldı.

Erenler Kaymakamı Salih Karabulut; Tüm katılımcılara katılımlarından dolayı ve 15 Temmuz sürecindeki duruşlarından, devletimize ve milletimize olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Karabulut; “süregelen birlik ve beraberliğimizi sevgi ve saygı içerisinde devam ettirerek Erenlerimizin daha yaşanılabilir cazibe merkezi haline gelmesi için çok çalışacağız” dedi.

Erenler Belediyesi Başkanvekili Belgin Demirağ ise tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Erenler Kaymakamımız ile birlikte ilçe halkımızın istek ve şikâyetlerini dinlemek adına bir araya gelerek diğer resmi ve sivil toplum kuruluşlarımızla istişare etme hususunda ortak bir zemin oluşturduk. İnşallah bu istişarelerin yansımalarını kısa bir süre sonra ilçemizde hep beraber göreceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından sorunlar ve yapılması gerekenler hakkında görüşler dile getirildikten sonra toplantı sona erdi.

Editör: TE Bilişim