Erenler Belediyesi Meclis Salonunda yapılan Trafik Eğitim Parkı Yapım işine 7 istekli iştirak etti. İhaleyi en uygun teklifi sunan Yıldıran Serkan Yıldırım / SRK Taahhüt İnşaat kazandı.

Canlı Yayınlandı
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün de izleyici olarak katıldığı ihale, Belediyenin resmi web sayfasında Erenler WebTv de bir ilk gerçekleştirilerek canlı olarak yayınlandı. Başkan Öztürk konu ile ilgili; “Gelişen ve değişen dünyamızda insanlarımızın ve şehirlerimizin ihtiyaçları hızla değişmekte ve çeşitlenmektedir. Erenler Belediyesi olarak biz gelişim ve değişimleri takip etmek bu sürecin gerektirdiği dönüşümleri sağlayabilmek adına AR-GE çalışmalarımıza ağırlık verdik. Şeffaf Belediyecilik anlayışımıza Yeni Hizmet Binamıza gelenler yakınen şahit oluyorlar. Bunun yanında bundan sonra ihalelerimizi de Canlı olarak yayınlamaya başladık. Web sitemizin görünümünü baştan aşağı yeniledik. Web TV ve Şehir kameraları ile bu anlamda verdiğimiz sözleri yerine getirmeye başladık. Belediyemizin içerisine kuracağımız Çözüm Merkezimizde ise vatandaşlarımız oturdukları yerden ilgili birime istek şikayet ve dileklerini aktarabilecekler” dedi.

Neler Var?
Erenler Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında içerisinde kafeteryalar, model salıncak ve oyun grupları, açık hava sergi ve kermes alanı, kaykay pisti, maket gemi havuzu, yeşil gezi alanları, dinlenme alanları, trafik eğitim alanı ve derslikleri, ahşap döşemeli gezi alanları ve otoparkı barındıracak olan Erenler Park bölgenin en büyük Trafik çocuk eğitim parkı olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: TE Bilişim