HER ZAMAN YANINDAYIZ

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira’nın da katıldığı programda kadın kolları yaptıkları kek, pasta ve börekleri şehit ailelerine ikram ettiler. Öztürk, Erenlerde şehit ailesi olduğunu belirterek, “Şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerimizle her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyoruz, zaman zaman fırsat buldukça da kendilerini ziyaret ediyoruz” dedi.

YALAN VE  İFTİRA

Başkan Öztürk, “Son dört aydır şükürler olsun Şehit verilmedi. Hükümetimiz terörü bitirme noktasında kararlı. Hükümetimiz terör bitsin, kan dursun, gözyaşı dinsin, kardeşliğimiz dahada büyüsün dedikçe maalesef birileri yalan ve iftiraları ile süreci baltalamaya çalışıyor. Oysa insanlar barış sürecini sabote etmeyecek şeklide düşünce ve endişelerini dile getirmeleri gerekmektedir.

BAŞKALARININ CANI YANMASIN

Şehit aileleri; “Bizim canımız yandı, bundan sonra başkalarının canının yanmaması için ne gerekiyorsa yapılması gerekir. Yıllardır akan kanların durması, şehit haberlerini duymamak adına yapılan çalışmaları takip ediyoruz. Herkes ülkede Türk vatandaşı, gün kardeşlik günüdür. Artık akan kanlar dursun analar babalar ağlamasın”dedi. AKP Erenler İlçe Başkanı Osman Hira,“Şehitlik mertebesi çok yüksek bir mertebe ama Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.

Editör: TE Bilişim