Erenler Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen geleneksel sünnet şöleni için kayıtlatın başlandığın bildirildi. Sünnet Şölenine kayıt yaptırmak isteyenlerin ikametgah ve çocukların nüfus cüzdanları ile birlikte 16 Haziran Pazartesi gününe kadar Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor
KIYAFETLER BELEDİYEDEN
Erenler Belediyesinin, sünnet çağına gelmiş ancak çeşitli nedenlerle sünnet olamamış çocuklar için gerçekleştirdiği sünnet organizasyonunda her yıl olduğu gibi bu sene de çocuklara pantolon, gömlek, pelerin, ayakkabı, taç ve asa’dan oluşan sünnet kıyafetleri ve çeşitli sürpriz hediyeler de Erenler Belediyesi tarafından dağıtılacak.
YUNUS EMRE MEYDANI'NDA
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini belirterek; “Bu yıl ki Sünnet Şölenimizi Yunus Emre Meydanı’nda 19 Haziran tarihinde gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını Erenler Belediyesi olarak karşılamaktan son derece mutluyuz. Çocuklarımızın mutluluklarını paylaşmak için 19 Haziranda Yunus Emre Meydanında düzenleyeceğimiz Şölenimize tüm Erenlerlileri bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim