. Sosyal Gelişim Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Milletvekilli Adayı Bilgehan Doğru, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İdris, Aile ve Çocuk Hizmetleri Müdürü Betül Karapınar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Toçoğlu’na Teşekkür
Engelli Hobi Kursları’nda eğitim alan öğrencilerin velileri adına söz alan Serpil Öztürk, “Sosyal Gelişim Merkezi’ndeki her etkinliğe engelli çocuğumla katılıyorum. Engellilere bu hizmeti sunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Düzenlenen engelli doğa yürüyüşleri, balık tutma şenlikleri ve tüplü dalış etkinlikleriyle çok güzel vakit geçiyoruz” diye konuştu.

Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek
Programın devamında söz alan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Engellilerimiz için verdiğimiz eğitimlerde bir dönem daha sona erdi. İnşallah önümüzdeki dönemde de eğitimlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Engellilerimiz için yeni projelerimiz de var. Engelli vatandaşlarımızın istihdam edileceği Engelsiz Kafe’de çalışmalar devam ediyor. İnşallah Engelli Gündüz Bakımevi projesini de hayata geçireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamla bağlarını daha da artırmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.    

SGM Türkiye’ye Örnek
AK Parti Milletvekilli Adayı Bilgehan Doğru ise, “Sosyal Gelişim Merkezimiz çeşitli etkinliklere katıldım. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmette sunduğu SGM, Türkiye’ye örnek bir proje. AK Parti hükümeti 13 yıllık iktidar döneminde engelli vatandaşlarımız için birçok hizmet sundu. İnşallah bu çalışmalara yenileri de eklenecek” diye konuştu. Program, Engelli Hobi Kurslarında eğitim alan öğrencilerin halk oyunları gösterisi, şiir ve müzik dinletisi ile devam etti. Programın sonunda protokol üyeleri hobi kurslarını başarı ile tamamlayan tüm engelli öğrencilere karnelerini takdim etti.

 

Editör: TE Bilişim