Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu evli Demet Akbaş ile Akbaş’a aşık olduğu ileri sürülen Ümit Can Aydoğdu isimli iki kişi Yalova’da araç içinde ölü bulundu. Polis intihar ve infaz ihtimalleri üzerinde duruyor.
Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde bir otomobil içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi bulundu.Bir  araç içerisinde 2 ceset bulunduğu ihbarını alan Jandarma, Tavşanlı Top Sahası mevkiindeki otluk alana geldi. 54 VD 655 plakalı araç içerisinde kafasından vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi ile karşılaşan jandarma, soruşturmayı derinleştirdi.

KİRALIK ARAÇ
Otomobilin Sakarya'dan kiralandığı ve cesetlerin ise Sakarya nüfusuna kayıtlı Ümit Can Aydoğdu (27) ve Demet Akbaş (25) olduğu tespit edildi.Öte yandan her iki gencin de evli olduğu, Demet Akbaş'ın eve gelmemesi üzerine perşembe günü Sakarya Jandarmasına giden ailesinin kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi.

ELLERİ BAĞLI
Otomobilde bulunan Akbaş'ın ellerinin bir tülbentle direksiyona bağlandıktan sonra Aydoğdu tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü, daha sonra şahsın pompalı tüfeği kendi kafasına dayayıp bir el ateş ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Editör: TE Bilişim