SİYASİ TABLO

Konferansın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Karasu ilçe Başkanı Sait Ahmet İskender  “Bu konferanslarımız ‘Yeniden Büyük Türkiye’ başlığı adı altında yapılıyor, burada yapacağımız toplantının adı da ‘Dünyada ve Türkiye’de neler oluyor?’ olacak. Dünyadaki siyasi tabloyu, Türkiye’deki siyasi tabloyu kimlerin dünyayı yönetmek istediklerini ortaya koyacağız’ dedi.

KANLI DÜŞMAN

GİK Üyesi Adem Akbulut konferansta Dünya ve Türkiye’de yaşanan gelişmeleri anlattı. Akbulut, Dünya siyasetinde hiçbir şeyin tesadüf olmadığını belirten Akbulut, hepsinin Siyonist odaklar tarafından hazırlanarak dünya siyasetine sunulduğunu söyledi. Türkiye ile Suriye’nin ilişkilerde zirve yapan bir dönemde birden bire Suriye ile kanlı düşman olduğumuza dikkat çekti.

TÜRKİYE’Yİ İŞGAL

Akbulut, ‘Suriye ile ortak bakanlar kurulu toplantısı yapar durumdayken, ilişkilerimizi en üst seviyeye ulaşmış iken, ani bu değişiklik neden gerekti acaba. Suriye’de Esad rejimin yıkılması başta İsrail ve ABD’nin işine yarıyor. Neden çünkü Suriye ile İran birlikte hareket ediyor. Suriye Filistin’e yardım ediyor. Suriye, Lübnan’da Hizbullah’a yardım ediyor. Bu Siyonist güçlerin işine gelmiyor. Suriye yıkılırsa ardından İran ve daha sonra da Türkiye’yi işgal edip parçalamak arzusundadır’ dedi. 

Editör: TE Bilişim