MHP İl Başkanı Levent Bülbül’ün “‘Muhalefetin alasını yapacağız. AKP’nin insanları nasıl uyuttuğunu herkese anlatacağız” sözlerine AKP İL Başkanı Uncuoğlu’ndan sert cevap geldi

MHP İl Başkanı için “Çiçeği burnunda değerli Başkan” diyerek eleştirilerine başlayan AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu; O arkadaşa hatırlatmak lazım. 3’lü koalisyon döneminde Kemal Derviş, IMF’den gelen talimatları bir bir önünüze koyarken, kanunların uluslararası kartellerin istediği şekilde çıkarılması için baskı yapılırken, hatta Enis Öksüz bakanınızın görevden el çektirilmesi istenirken, bu devletin bankacılık sisteminin göz göre göre içi boşaltılırken ve siz de ona çanak tutan yasaları bir bir hayata geçirirken, acaba kim uyuyordu kıymetli il başkanı, kim uyuyordu?” dedi.

“KELİME ANLAMIYLA ANLIYOR”

Uncuoğlu partisinin genişletilmiş İl divan Kurulu’nda dile getirdiği eleştirilerine şöyle devam etti; “Evet, bu milleti uyuttuğunu zannettiler. ‘Muhalefetin en alasını yapacağız’ derken muhalefeti kelime anlamıyla anlıyorlar. Muhalefet partilerinin sisteme yapacağı katkıyı kenara bırakıp sadece ve sadece tüm hizmetlere hayır diyerek muhalefet yapılacağını zannediyorlar. Bizim milletimiz bunları görüyor ve çok iyi biliyor. O uyuyan iktidarlar zamanında temeli atılmış ya da projesi yarım kalmış, çürümüş onlarca işi bizler bitirdik. Yeni projelerimizi de hamdolsun bir bir hayata geçiriyoruz”

 

Editör: TE Bilişim