Doğa Koleji  ve öğrencileri 22 Mart Dünya Su Günü etkinliklerine tüm hızıyla hazırlanırken aynı zamanda devlet okullarıyla gerçekleştirdiği münazara turnuvalarıyla çeşitli okulları bir araya getiriyor. Doğa Koleji Kampüsünde 1, Ğoup muıynluysuluın oususluzen,

1.ETAP SONA ERDİ

Ev sahipliğini Doğa Kolejinin gerçekleştirdiği 1. Etap karşılaşmalarının tamamlandığı turnuvalarda; Muazzez Sabri Gündoğan İlkokulu ve Şehit Ahmet Akyol İlkokulu, Şehit Abdullah Ömür İlkokulu ve Ahmet Akkoç İlkokulu, Üzeyir Garih İlkokulu ve Türk-İş İlkokulu, Hakkı Demir İlkokulu ve Toki İlkokulu karşılaşmalarıyla ilk tur tamamlanmış oldu.

8 DEVLET OKULU YARIŞTI

8 Devlet okulunun karşılaştığı müsabakalarda öğrenciler  “Mutlu olmak mı daha kolaydır, Mutlu etmek mi daha kolaydır?” konularını savunurlarken oldukça çekişmeli geçen ilk turda  veliler de öğrencilerini yalnız bırakmadılar.

SEÇİCİ KURUL ZORLANDI

Seçici kurulun zorlandığı karşılaşmalarda taraflar birbirlerinin tezlerini çürütmek ve jüri üyelerini etkileyebilmek için hazırladıkları görsel materyalleri jüri üyelerine sunarak puan kazanmaya çalışırken, savundukları tezleri destekler istatistikî bilgileri de kullanarak dinleyenleri ve jüri üyelerini etkilemeye çalıştılar.

EVSAHİBİ DOĞA KOLEJİYDİ

Doğa Kolejinde gerçekleşen 1. Etap karşılaşmalarının tamamlandığı turnuvalarda; Muazzez Sabri Gündoğan İlkokulu ve Şehit Ahmet Akyol İlkokulu, Şehit Abdullah Ömür İlkokulu ve Ahmet Akkoç İlkokulu, Üzeyir Garih İlkokulu ve Türk-İş İlkokulu, Hakkı Demir İlkokulu ve Toki İlkokulu yarıştı.

JÜRİ BİLE ZORLANDI

Seçici kurulun zorlandığı karşılaşmalarda taraflar birbirlerinin tezlerini çürütmek ve jüri üyelerini etkileyebilmek için hazırladıkları görsel materyalleri jüri üyelerine sunarak puan kazanmaya çalıştılar.

Editör: TE Bilişim