MODERN PAZAR

Başkan Dişli, Yağcılar, Şeker ve Hızırtepe Mahalleleri’nde yaptığı kapalı modern semt pazarlarının 4ncüsünü Ozanlar Mahallesi’nde yaptırıyor. Perşembe Pazarı olarak bilinen pazarın yerine yapılacak kapalı modern semt pazarının önümüzdeki günlerde temeli atılacak.

PERŞEMBE PAZARI

Hedeflerinin semt pazarlarını düzensiz yapıdan kurtarıp düzenli hale dönüştürmek olduğunu kaydeden Başkan Dişli, ‘Bu çerçevede yarı açık pazaryeri diye tabir edilen bir sistemi Adapazarı’nda oturtmak üzereyiz. Adapazarı Belediyesi olarak üç mahallemizde kapalı semt pazaryeri inşasını tamamlayıp hizmete açtık. Şimdi de Ozanlar ve İstiklal Mahalleri’nde kurulan Perşembe Pazarı diye bilinen caddenin üzerindeki pazaryerini düzenli hale getirmiş olacağız’ dedi.

276 TEZGAH OLACAK

Pazaryeri inşaatının temeli atıldıktan sonra hızla inşaatına başlanacağını belirten Başkan Dişli, ‘Yollarda kurulan pazarlar hem ulaşımı olumsuz etkiliyor hem de yağmurlu ve sıcak havalarda eziyet haline geliyor. Kapalı pazarlarla bu sorunlar ortadan kalkacak. Ozanlar Mahallesi’nde yapılacak pazaryerinde 276 tezgah yer alacak ve içersinde çocuk bakım odasından kafeteryaya kadar her şeyi düşünülerek yapılacak’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim