YAPIM BAŞLIYOR

Pamukova Belediyesince yapılacak olan 20 milyon liralık dev yatırım Kanalizasyon İçme Suyu Arıtma Tesisi ihale aşamasına geldi ve yapımı için geri sayım başladı.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, ‘Modern ve çağdaş bir ilçe olma yolunda hızla ilerleyen Pamukova’nın şimdilerde 20 milyon TL ‘ye olan büyük bir yatırımın heyecanını yaşıyor’ dedi.

PROJE MALİYETİ

Proje maliyetinin teminini gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Keser hemen gerekli girişimlerde bulunarak biran önce projenin başlaması için yoğun bir mesai sarf ettiklerini belirtti. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü Ali Seyfi Küçükgöncü ve Yapım Uygulamaları Müdürü M.Ercan Şamhal ile görüşen Keser, proje ile alakalı örnek bir dosyayı teslim etti.

YILLARIN HAYALİ

Proje detaylarının konuşulduğu ziyarette yapım aşaması, güzergâh detayları, kanalizasyon hatlarının yapımı konuları masaya yatırıldı. Keser, ‘Yıllardan beri hayalini kurduğumuz  arıtma tesisi için artık geri sayıma geçtik, kısa süre içerisinde de ihale aşamasını da tamamlayarak yapımına başlamayı hedefliyoruz’ dedi.

Editör: TE Bilişim