TATBİKATA GENİŞ KATILIM

Sapanca Yanık Sivil Savunma Merkezi’nde yapılan tatbikata, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Afet ve Acil Durum Yönetimi Daire Başkanı Uzm. Dr. Muzaffer Akkoca, Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Ezen ve Sakarya 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Semih Yıldırım da katıldı.

DAİRE BAŞKANI DA İZLEDİ

Tatbikat öncesi konuşma yapan Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Afet ve Acil Durum Yönetimi Daire Başkanı Uzm. Dr. Muzaffer Akkoca, “Bugün Sakarya, Kocaeli, Düzce illerimizin katılımıyla temel eğitim sonrası tatbikata katılmak üzere Sakarya’ya geldik. Sağolsun Sakarya ilimizin UMKE ekipleri bize olay mahallerini ve kampla, tatbikatla alakalı bölgeyi gezdirdi. Sivil savunma ekiplerimizle birlikte çok güzel bir senaryo hazırlamışlar. Ekipler tatbikatları icra ederken bizlerde onları gururla izleyeceğiz” dedi.

ALEMDAR TEŞEKKÜR ETTİ

Tatbikatlara katılan Sakarya gurubuyla bir araya gelen Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar da "Bugün burada aldığımız eğitimleri ve bilgileri taze tutmak amacıyla düzenlediğimiz periyodik tatbikatlardan birine katılıyoruz. Ben burada bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı tatbikatların devamı gelecek" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim