YAZARKASA

Esnaf ve sanatkârlara getirdiği özel çözümlerle girişimcinin hayatını kolaylaştıran DenizBank, hem POS hem yazarkasa özelliği taşıyan yazarkasa POS’u Emas Otel’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla esnaflara tanıttı. Kahvaltıya Düzce ve Karadeniz Ereğli’sinden gelen esnaflarda katıldı.

PİYASADA

Denizbank İstanbul Anadolu-2 Bölge Müdürü Burak Koçak yaptığı konuşmada esnafın hayatını kolaylaştırmak için Türkiye’de yine bir ilke imza attıklarını belirterek, ‘Başta esnafımız olmak üzere tüm KOBİ’ler için 2008’de İşletme Kart’ı geliştirdik ve piyasada lider olduğumuz bu ürünümüzün bugün yaklaşık 250 bin kullanıcısı var’

SİGORTA

‘Genel anlamda Denizbank KOBİ Bankacılığı olarak, tüm KOBİ’lere ve esnaf başta olmak üzere işletme sahiplerine özel kredi ürünlerinden yatırım ürünlerine, leasing / faktoring işlemlerinden dış ticaret, sigorta ve POS hizmetlerine kadar birçok ürün ve hizmeti sunuyoruz. 1 Temmuz 2013’ten itibaren özellikle ayağa hizmet götüren restoranların, sucuların, tüpçülerin ve mobil hizmet götüren tüm esnafın ilgili. Denizbank İşletme Kart ile yazarkasa POS için peşin fiyatına 36 ay taksit imkanı da buluyor’ diye konuştu.

KUTLUYORUM

Toplantıya katılan SESOB Başkanı Hasan Alişan, POS cihazının esnaf için iyi bir

fırsat olduğuna dikkat çekerek, ‘Cihazın peşin işlem yapması da çok önemli. Muhasebe kayıt sisteminin ortaya konması açısından da büyük kolaylık. Denizbank’ı bu hizmetinden dolayı kutluyorum’ dedi.

SİSTEM

SMMMO Başkanı Selahattin Çakırsoy ise yazarkasa posun e-fatura döneminin bir başlangıcı olduğunu ifade. Vergi kaçakçılığında sistem sayesinde önemli bir azalma olacağını düşünüyorum’ dedi.

TAKSİT

Toplantının sonunda soruları cevaplandıran İstanbul Anadolu-2 Bölge satış Müdürü

Barış Özkan ‘2 bin TL’lik satışı harcamayı yapan esnafın taksitini bonus olarak biz ödeyeceğiz. Eğer bunu yerine getiremezse taksini kendi yatırmış olacak. Bankaların pos cihazları için aldığı kiralar da bu sistem sayesinde ortadan kalkacak. Cihaz 22 bankanın pos işlemlerini yapabilecek bir altyapıya sahip’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim