CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Serdivan İlçe Başkanı Haluk Akbay, Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Çakır, İl ve İlçe Teşkilat Yönetim Kurlu Üyeleri, Serdivan’ın Yazlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.
VATANDAŞLA İÇİÇEYİZ
Sakarya’da her gün belirli ilçelerde vatandaşla bütün olduklarını belirten İl Başkanı Ecevit Keleş,” Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, İlçe yönetimlerimiz tüm gün sokaklarda, evlerde, işyerlerinde sizlerle buluşup sorunlarınızı dinliyorlar. Sakarya’da kronikleşmiş problemlerle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi’nin konulara bakış açısını ve çözüm önerilerini aktarıyoruz. Sizlerin konularla ilgili görüşlerinizi alıyoruz. İlimizdeki her sıkıntıyla ilgili çözümümüz mevcut. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizlerle kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.
YAZLIK’TA SIKINTI ÇOK
Ziyaretler esnasında CHP’li heyete yeni belediye sarayındaki durum ve şuhlandırma yapılan alanlardaki adaletsizlikler iletildi. Vatandaşlar, iller bankasından 10 Milyon 55 Bin TL kredi alınarak yapılan yeni belediye binasının öncelik bakımından uygun olmadığını belirttiler. Vatandaşların şuhlandırmalarda yaşanan adaletsizliklerden şikayetçi olması üzerine konuşan İlçe Başkanı Haluk Akbay,” Yerel seçimlerde Yazlık halkının desteğiyle adaletsizlikleri düzelteceğiz ve Yazlık için imkanları seferber edeceğiz” ifadelerini kullandı.
UYGUN BULUNMADI
Ziyaretler esnasında Vatandaşlar, iller bankasından 10 Milyon 55 Bin TL kredi alınarak yapılan yeni belediye binasının öncelik bakımından uygun olmadığını belirttiler.

Editör: TE Bilişim