Belediyecilik teknik ve sosyal anlamda bir çok hizmeti bünyesinde barındıran erdemli bir görevdir. Teknik hizmetlerimiz, ilçemizin alt ve üst yapısının iyileştirilmesi ve sosyal açıdan halkımızın daha yaşanabilir ortamlara kavuşturulması arzusu ile artan bir tempo ile devam etmektedir. Projelerimize,  Sosyal ve Kültürel çalışmalarımıza da bu anlamda her geçen gün bir yenisini eklemekteyiz.

           

            08 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle birkaç program gerçekleştirdik. Bu programları gerçekleştirme amacımız, Akyazı’da yaşayan kadınlarımızın sosyalliklerini arttırmaktı ve de başarılı da olduk. Oya Bezi yarışmamız çok ilgi gördü. Katılan yarışmacılarımız yaptıkları oyaları Belediyemize getirdiler ve dereceye giren bayanlara ödülleri 08 Mart programında takdim edildi. 07 Mart’ta ise Akyazı’da bulunan tüm Bayan esnafla bir toplantı gerçekleştirdik. Dünya kadınlar gününü kutladık ama esas amacımız onların esnaf olarak dertlerine ve sıkıntılarına merhem olmaktı. Akabinde arkadaşlarımızın daha önce dolaşarak çekimlerini yaptıkları 11 cefakar, çalışkan ve azimli bayanlarımızın hayat hikayelerinin anlatıldığı bir programda tüm Akyazılı kadınlarla buluştuk. Duygulu anların da yaşandığı program çok renkli geçti. İlk kez yapılan program sonunda katılanlara plaket sunumunu gerçekleştirdik. Buradaki gayemiz de yeni nesillere örnek teşkil edecek hayatları paylaşmak ve derslerle özümsenmelerini sağlamak.

           

Bu uğurdaki çalışmalarımızda, her zaman desteğini aldığımız, siz halkımıza teşekkür ediyor, bu çalışmalarımızın Akyazı’nın geleceği için hayırlar getirmesini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum. 

Editör: TE Bilişim