Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Azmi Çelebi, Mali Müşavir Burhanettin Hazar, Katlı Pazaryeri esnaflarından Hüseyin Saka ve Kenan Kayan'ın Kartepe'de organize ettiği pikniğe 50'ye yakın kişi katıldı.

ACARLAR’DA RANDEVU

Adapazarı'nda esnaflık yapan Hasan Saka, ‘İlkokulu beraber okuduğumuz, sapanla ilk kuşu birlikte avladığımız, her şeyin ilklerini, heyecanını beraber tattığımız, yaşadığımız arkadaşlarımızı bir araya getirelim’ dedik. Bir dahaki toplantımızı Kaynarca’mızda dünyanın en seçkin mekânlarından biri olan Acarlar Longozu'nda kendi mekanımızda yapmayı planladık. Bu aktivitenin esas amacı özlem gidermek. tarihimizi anımsamak, yad etmek.

İHTİYACIMIZ VARDI

Niyazi Gökhan ise "Ben Kaynarca'da doğdum hayatımı da orada sürdürdüm. Arkadaşlarımın bazılarıyla görüşüyoruz, ama uzakta olanlarla görüşemiyoruz. Onlarla görüşebilmekten böyle bir ortamda bulunmaktan mutluyum" diye konuştu.   Pikniğe katılan Anadolu Ajansı Kaynarca Temsilcisi Sedat Balta, "Ben de bir çok arkadaşım gibi yıllar sonra görebildim bazı arkadaşlarımı. Bu tür insani şeylere ihtiyaç var. Bu organizasyonu yapan Hasan Saka, Burhanettin Hazar, Azmi Çelebi ve Kenan Kayan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim