VALİ’YE AKTARDI

Çivi ilk ziyaretini Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğüne yaptı. Beraberinde Yerel Hak-Sen Genel Başkanı Erol Uçar ve İmar Hak-Sen Ankara 1 nolu Şube Başkanı Gülay Yıldırım’da eşlik etti. Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ün makamında kabul ettiği Ayhan Çivi ve ekibi yerel Hak-Sen üyelerin sıkıntılarını ve taleplerini Vali Büyük’e aktardı. Çivi Vali Mustafa Büyük’le yapılan görüşmenin çok olumlu geçtiğini belirtti.

TEK SENDİKA

Valilik Toplantı salonunda düzenlenen toplantıda 4/C’ li arkadaşlarla bir araya gelen Çivi 4/C’li arkadaşlara umudunuzu yitirmeyin çalışmalar son noktaya geldi artık top başbakanda Türkiye’nin geldiği bu noktada 4/C’li çalışanlara verilen sözlerin tutulması gerektiğini belirterek, “Hak-Sen sendikası olarak 4/C‘li arkadaşlarımızın her zaman yanında olan tek sendika Hak-Sen Sendikası’dır bütün 4/C’li arkadaşlardan Hak-Sen Sendikasına destek olun” dedi.

YEMEK SIKINTISI

Toplantının ardından Hak-Sen Heyeti Sakarya İl Afet Acil Durum Müdürü İsmail Dilaver’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Yerel üyelerle ilgili bir açıklama yapan yerel Hak-Sen Genel Başkanı Erol Uçar “Ankara’dan Sakarya’ya yerel Hak-Sen üyelerin talepleri üzerine geldik. Denge tazminatı, Banka Promosyonu, Özel idarenin Kapanması ile başlayacak olan yemek sıkıntısı gibi sorunları çözüme kavuşturmak için Sakarya’ya geldiklerini belirten Uçar bu sorunlar kendiliğinden çözülmez istişare ve mücadele ile çözülür” dedi.

TEŞEKKÜR

Hak-Sen Sakarya İl Başkanı İsmet Karaca Hak-Sen Konfederasyo’nun Sakarya ziyaretlerinde Yerel Hak-Sen Sakarya İl Temsilcisi Mehmet Sarı, Toç Hak-Sen Sakarya İl Temsilci Hüseyin Karaca, Sakarya Yerel Hak-Sen İşyeri Temsilcisi Hilmi Konuk, Büro Hak-Sen Sakarya İş yeri Temsilcisi Erdal Altıntaş ve üye arkadaşlarıma yaptıkları özverili çalınmalarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim