Sapanca’daki bir gazinoda yaklaşık 2 hafta önce gerçekleşen silahlı saldırı sonucunda Kıbrıs Gazisi işadamı Nezir Elma sırtından giren kurşunun kalbinde kalması sonucu hayatını kaybetmiş, olayda işletmede garsonluk yapan Ekrem S. de yaralanmıştı.
İHTARA UYMADILAR
Cinayet şüphelisi E.Ş. ve arkadaşları O.S. ile T.T. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı. E.Ş. ile O.S. ve T.T.’nin bulunduğu otomobile, Arifiye ilçesinde 'dur' ihtarı çeken ekipler, aracın durmaması üzerine takibe başladı. Uzun süren kovalamacanın ardından araçtaki 3 kişi Serdivan ilçesinde gözaltına alındı.
TABANCA BALİSTİKTE
Kovalamacaya çok sayıda polis ekibi katılırken, kovalamaca sırasında şüphelilerin otomobili bir polis aracına da çarptı. Kovalamacanın sonunda Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde kaza yaparak çamura saplandı. Kaza sonrası araçtan inerek kaçmaya başlayan 3 kişi emniyet güçleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin üstünde bir adet de tabanca bulunurken, silahın olayda kullanılan silah olup olmadığı balistik incelemesinin 

Editör: TE Bilişim