GENİŞ KATILIM

Akyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şener Bayraktar tarafından dünya çiftçiler günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programlar gün içinde devam etti. Programın finali ise Akyazı Şerefiye  dereağzı alabalık tesislerinde ATSO başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı belediye başkan yardımcısı Ayhan Balcı, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Başer, MHP İlçe Başkanı Ahmet Birinci, Milli Eğitim müdürü Mesut Papatya, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Paslı, ilçe tarım Müdürlüğü, Beşir Derneği İl Başkanı Soner Bayraktar, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Öz, siyasi parti ilçe başkanları, okul müdürleri, muhtarlar, çiftçiler eşleri ile birlikte akşam yemeğinde bir araya geldiler.

DIŞA ÜRÜN

Yemekte kısa bir konuşma yapan Ziraat Odası Başkanı A.Şener Bayraktar “Amacımız ilçemizde daha verimli, bilinçli çiftçiler yetiştirmek. Dünyada kendi kendini besleyen ülkeler arasındayız. Düzenli ve bilinçli çalışmalarımız devam ettiği sürece dışa zirai ürünler pazarlayan, Avrupa’da istenilen bir pazar oluşturan bir ülke konumuna geleceğiz.

Onun için bu yıl değişik bir çalışma yaptık. Çiftçiliği okul öğrencilerimizle paylaşarak gelecekteki en önemli meslek kuruluşlarında biri olan çiftçiliği anlattık” dedi.

Editör: TE Bilişim