Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde yapılan seri toplantılar sonunda Sakarya Büyükşehir Adayı’nın açıklanması bekleniyordu ancak, yine açıklanmadı. Önceki gün yapılan MYK toplantısında bazı isimler belirlendi ve bu isimler dün yapılan Parti Meclisi’ne sunuldu. İsimleri değerlendiren Parti Meclisi, Ankara başta olmak üzere birçok ili açıkladı ama Sakarya’yı yine açıklamadı.

DÜNYA DOĞRULANMADI
Parti Meclisi toplantısından Sakarya Büyükşehir adayı çıkmayınca, ‘Ecevit keleş mi, Raşit dünya mı?’ sorusunun cevabı da bir başka bahara kalmış oldu. Dün bazı internet sitelerine ‘Raşit Dünya’ adı çıkmasına rağmen, CHP Genel Merkezi bu bilgiyi doğrulamadı.
Parti Meclisi toplantısı öncesinde Sakarya’da tek aday adayı olan ilçelerin adayları açıklandı. Buna göre, Sapanca’da Turan Fortacı, Kocaali’de Mithat Sarı, Hendek’te A. Selami Karakadı CHP’nin adayları olarak belirlendi.

KENDİSİ AÇIKLAYACAK
Bu arada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Büyükşehir adaylarını bizzat o şehre giderek kendisinin açıklayacağını belirtti. Bu açıklama sonrasında Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde Sakarya’ya gelme ihtimali belirmiş oldu.

Editör: TE Bilişim