Merkez Yürütme Kurulu’nun muhtemelen cumartesi günü yapacağı toplantıda alacağı kararlar, bir sonraki gün Parti Meclisi’nde görüşülecek ve kamuoyuna açıklanacak.  Sakarya’nın da yer aldığı Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının yanı sıra henüz açıklanmayan il belediye başkan adayları da kamuoyuna tanıtılacak.
İLÇELER DAHA SONRA
Pazar günkü Parti Meclisi toplantısı sonrasında yalnızca Büyükşehir Belediye Başkan açıklanması, ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ise daha sonraya bırakılması bekleniyor. İlçe adaylarının tespitinde Büyükşehir adayına inisiyatif tanınacağı belirtiliyor.
ÖZKOÇ’UN PLANI TUTACAK MI?
Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ecevit Keleş ve Raşit Dünya arasında yaptığı “Ecevit Keleş” tercihi ve Raşit Dünya için getirdiği “Adapazarı adayı olsun” teklifi tartışılmaya devam ediyor. Raşit Dünya ve ekibinin gösterdiği tepki sonrasında “İsim önemli değil, biri Büyükşehir, diğeri Adapazarı’a aday olsa iyi olur” Özkoç’un bu önerisi, İl Örgütü’nden aldığı desteğe rağmen havada kalacak gibi görünüyor. Çünkü Raşit Dünya gibi Ecevit Keleş de Adapazarı Belediyesi adaylığına sıcak bakmıyor.
Özkoç’un Adapazarı Belediyesi için aday adayı olan partilileri yok saymasına da tepkiler sürüyor.

Editör: TE Bilişim