Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ecevit Keleş, Büyükşehir yayası ile köy konumundan çıkarak mahalle konumuna gelen ve idari yönden Geyve’ye imar bakımından Arifiye’ye bağlı olan Karaçam Mahallesi’ndeki duruma eleştiri getirerek Karaçamlılara zulüm yapıldığını söyledi.
NASIL OY KULLANACAKLAR
CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, İl Başkan Yardımcısı Nazmi Seviç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çebi, Arifiye’de bulunan Karaçam Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaretler sırasında  Karaçam’daki çelişkili durum üzerine konuşan Keleş,” Karaçam idari yönden Geyve ilçesine bağlı imar ve hizmetler yönünden Arifiye ilçesine bağlı.Karaçam nerede? Bu insanlar, imarıyla ilgilenmeyen, hizmetiyle ilgilenmeyen kişilere yerel seçimlerde nasıl oy kullanacaklar. Böyle bir uygulama olabilir mi?”dedi.
KRONİK SORUN OLDU
1/1000 planı bulunan Karaçam köyünün 1/25.000 Nazım İmar Planı da hali hazır harita kullanılmadan gerçekleştirildiğini anlatan Keleş Şöyle konuştu: ‘’Vatandaşlar ile işverenler mağdur edildi. Ortada büyük bir çelişki var. Bir mahalleyi bile tek elden yönetemiyorlar, imar orada, idare şurada, Karaçam nerede? . Milletin parayla satın aldığı köy tüzel kişiliğine ait araziler, bu kanunla neden gasp edildi? ”
21. YÜZYILIN EZİYETİDİR: İl Başkanı Ecevit Keleş, Karaçam mahallesinde Muhtar Kazım Mercan’dan mahallenin sorunlarını beraberindeki partili arkadaşlarıyla yerinde dinledi. Mahalle muhtarı Mercan, içinde bulundukları iki ayrı idari yapıdan rahatsız olduklarını ve CHP heyetinden yardım istedi.

Editör: TE Bilişim