CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’e, İlçe Başkanı Nail Türkmengil, İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İl, İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili, Pamukova’da esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
HANGİ MANTIK?
Pamukova’da esnaf ziyaretlerinde bir kasabın, Geyve, Taraklı ve Pamukova’da mezbahaların kapatıldığını ve vatandaşın büyük mağduriyet yaşadığını belirtmesi üzerine konuşan İl Başkanı Ecevit Keleş, ‘Taraklı’da ne kadar kurum varsa hepsini taşıdılar, Taraklı halkını mağdur durumda. Pamukova’da da durum bu noktaya doğru gitmektedir. Bir ilçenin ihtiyacı olan kurum ve işletmeleri kapatmak, bunları ulaşılması zor olan noktalara taşımak hangi mantığa sığar?’
KAPATSINLAR
‘İnsanlar Et Balık Kurumu’ndan kesim sırası için 1 ay sonraya randevu alabiliyorlar. Bunlar görmezden geliniyor. Benim vatandaşım da burada hayvan yetiştirmeye geçinmeye uğraşsın, onlar tutup dışarıdan hayvan ve saman ithal etsinler. Üstüne üstlük kurumları da kapatsınlar, özelleştirsinler, yabancı sermayeye muhtaç hale getirsinler’ diye konuştu.
SUYA SAYAÇ
Keleş, ‘Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçe ve köylerimizde büyük problemler yaşanacak. Şimdiden köyde yaşayan vatandaşlarımızın ortak mera ve arazilerinin hatta köy çeşmelerinin tapusu teslim alınmıştır. Köylünün kendi döşediği su hattına sayaç takılacak. Artezyenlere dahi sayaç takılacak, diğer tüm vergiler büyük oranda artacak’
HAYVANCILIK
‘Zaten çiftçilik, hayvancılıkla kıt kanaat geçinen çiftçimiz, bir de ödemek zorunda kalacağı yüksek vergilerle iyice zor duruma düşecek. Her gün çeşitli köy ve mahallelerdeyiz. Vatandaşımız her şeyin farkında. Bizim tek cümle kurmamıza gerek kalmadan kendileri yaşadıkları sıkıntıları anlatıyorlar ve çözüm için yanımızda olduklarını belirtiyorlar.  Siz hiç merak etmeyin, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukova’da sizlerin desteğiyle başarılı olacak ve halka gerçek hizmeti verecektir’ dedi.

Editör: TE Bilişim