Serdivan’da yaşayan emekli deniz astsubay Mehmet Erhan Sezince, geçtiğimiz günlerde adresine ulaşan, aynı ay içerisinde, aynı cadde üzerinde, aynı saatlerde ve aynı trafik ihlali nedeniyle, fahri trafik müfettişi tarafından yazılan trafik cezasını görünce şok oldu.

 

EMNİYET KEMERİ

Cezaların 2012 Aralık ayında yazıldığını, ödenek çıkmadığı için bu ay adresine tebliğ edildiğini öğrendiğini anlatan Sezince, kendisine ilk olarak iki adet ceza tebliğ edildiğini, her iki cezanın da farklı tarihlerde, ancak aynı cadde üzerinde ve aynı saatlerde, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle yazıldığını belirtti.

AYNI CADDEDE
Cezaları ödeyip, dava açan Sezince, birkaç gün sonra bir ceza tutanağı daha tebliğ edildiğini, bu cezanın da aynı cadde ve aynı saatlerde, yine aynı gerekçeyle fahri trafik müfettişi tarafından kesildiğini görünce Sezince, soluğu Emniyet Müdürlüğü'nde aldı.

3 CEZA DAHA
Burada yapılan araştırmada, bundan önceki cezaların haricinde, üç ceza makbuzunun daha, adresine gönderilmek üzere olduğunun kendisine söylendiğini kaydeden Sezince, “Bu cezalar da yine aynı caddede, farklı günlerde ama aynı saatlerde ve yine emniyet kemeri takmadığım gerekçesiyle fahri trafik müfettişi tarafından yazılmış” dedi.

Editör: TE Bilişim