İstiklal Mahalle Muhtarı Mustafa Gül’ün de eşlik ettiği ziyarette Başkan Alemdar, Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Nezihi Akbaba ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Alemdar, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek kendilerine gül takdim etti ve yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Sizler Bizim Geleceğimizsiniz

Ders başı yapan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Alemdar, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Aranızdan belediye başkanları, valiler ve hatta Başbakanlar çıkacak. Vatan, bayrak ve millet sevgisini kazanmanın yolu bu okullardan, bu sıralardan geçiyor.” dedi.

Belgeseli Öğrencilerle Birlikte İzledi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, daha sonra okulun konferans salonuna geçerek burada toplanan öğrencilerle birlikte Serdivan Belediyesi ve Fikir-Sanat Akademisi ortak yapımı olan “Cephe Sakarya Darbeye Karşı Kol Kola” belgeselini izledi.

Bir Şeyi Göz Ardı Ettiler

Alemdar 15 Temmuz’da Türkiye’yi bölmeye çalışanlara en güzel cevabı milletin verdiğini ifade ederek;“15 Temmuz gecesi bu ülke işgal edilmeye kalkışıldı. Dünyadaki bütün güçlerle iş birliği yapan içimizdeki hainler memleketimizi bölmeye ve savaş alanına çevirmeye çalıştılar. Ama bir şeyi göz ardı ettiler. Milletimiz şanlı tarihimizde olduğu gibi o gece ülkesine sahip çıktı. Bu millet tankı da, topu da, helikopteri de iman dolu göğsüyle durdurdu.” dedi.

Alemdar, 15 Temmuz tarihinin unutulmayacağını ve nesilden nesile milletin yazdığı bu destanın aktarılacağını ifade ederek, tüm gençlerden de bu irade ve şuurla hareket etmelerini istedi.

Editör: TE Bilişim