Açıklamada ayrıca kurumdan ayrılan bürokratlara başarı temennileri iletilirken, vermiş oldukları hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesinin bazı daire başkanlığı ve şube müdürlüğü pozisyonlarında bayrak değişimi gerçekleştirilmiştir. Buna göre Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) Ticaret İşleri Dairesi Başkanlığına; Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar İSKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına ve İmar ve Şehircilik Şube Müdürü Bilge Büdeyri İSKİ İşletmeler Dairesi Başkanlığına atanmıştır. Kurumumuza vermiş oldukları hizmetlerden ötürü çok değerli bürokratlarımıza şükranlarımızı sunar; yeni görevlerinde kendilerine başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Bürokratlara Yeni Görev

Açıklamanın devamında ise, “İSKİ’ye geçişi tamamlanan bürokratların yerine ise kurum içerisinde gerekli atamalar yapılmıştır. Buna göre Türkhan’dan boşalan Zabıta Dairesi Başkanlığına Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Semih Bayraktar; Bayraktar’dan boşalan Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğüne Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ahmet Öksüzoğlu; Vardar’dan boşalan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına Çevre Koruma ve Geliştirme Şube Müdürü Recep Karamehmetoğlu ve Büdeyri’den boşalan İmar ve Şehircilik Şube Müdürlüğüne vekâleten Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Volkan Bakar getirilmiştir. Yeni görevlerinde bürokratlarımıza başarılar diliyoruz” denildi. 

Editör: TE Bilişim