Büyükşehir Zabıtası, Ahmet Akkoç İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu. Daire Başkanı Yusuf Türkhan, “Geleceğin büyükleri çocuklarımızda hemşerilik bilincinin oluşması için çalışıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, kanun ve yönetmeliklerin kendisine verdiği yetki ve yüklediği sorumluluklar doğrultusunda, Sakarya’da esenlik, huzur ve düzenin sağlanması hedefiyle yaptığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hemşerilik Bilinci

Zabıta Dairesi Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak, Büyükşehir Belediyesi sınırları içindeki okullarda bilgilendirme seminerleri düzenliyor. Bu kapsamda Büyükşehir’e bağlı 10 ilçede 25 okul ziyaret edilerek yaklaşık 3650 öğrenciye ulaşıldı. Seminerlerde öğrencilere,  'Daha Düzenli ve Huzurlu Bir Kent, Daha Temiz ve Sağlıklı Bir Çevre, Daha Bilinçli ve Kaliteli Bir Alışveriş' konularında bilgilendirme yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, Ahmet Akkoç İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu. Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Türkhan, daha yaşanabilir bir şehir için gençlere önemli görevler düştüğünü belirterek, “Geleceğin büyükleri olan çocuklarımızın bu seminerler ile Zabıtanın görevleri ve çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmaları, hak ve ödevler konusunda bilinçlenmeleri, zabıta ile kaynaşmaları ve hemşerilik bilincinin oluşması hedeflenmektedir. Seminerlerimiz devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

 

Sakarya Halı Yıkama
Editör: TE Bilişim