Polis memuru İsmail Döre’nin hayatını karartan kaza; 51 yaşındaki Muzaffer C. idaresindeki 54 TU 732 plakalı otomobilin polislerin “Dur” ihtarına rağmen yoluna devam etmesi ve Polis Memuru İsmail Döre’ye çarpması ile meydana geldi. Kaza sırasında ekip otosu ile otomobil arasına sıkışan Polis Memuru İsmail Döre’nin bacağı parçalandı.

TÜM ÇABAR SONUÇSUZ KALDI

Arkadaşlarının yardımı ile derhal Eğitim ve araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve 6 gündür devam eden tedavi ve müdaheleler İsmail Döre’nin parçalanan bacağını kurtarmaya yetmedi. Tıbbın çaresiz kaldığı bu aşamanın ardından Döre’nin bacağı ailesinden alınan izin belgesiyle kesilmek zorunda kalındı.

BU YAZ EVLENECEKTİ

Talihsiz bir kaza sonrası adeta hayatı kararan ve genç yaşta bacağı kesilmek zorunda kalan Polis Memuru İsmail Döre’nin tedavi halen yoğum bakım servisinde devam ederken, Döre’nin bu yaz için evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

6 KEZ EHLİYETİ ALINMIŞ!

İsmail Döre’ye çarpan sürücü Muzaffer C.’nin daha önce alkollü araç kullanmaktan 6 kez ehliyetinin alındığı iddia ediliyor. Muzaffer C. Kaza sonrası adli kontrol cezasıyla serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilişim