SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ

Yerel seçim sürecinin ivme kazandığı dönemde AKP’den Kocaali Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda bir takım söylentiler dolaştığına vurgu yapan AKP Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak, söylentilerin iddiadan ibaret olduğunu ve ilçe teşkilatına aday adaylığı konusunda yazılı veya sözlü hiçbir müracaat olmadığını söyledi.

GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Kocaali’de ilçe teşkilatı ve belediyenin uyum içinde çalıştığını ve 10 yılda yapılamayan hizmetin son iki yıl içerisinde ilçeye kazandırıldığını da belirten Başkan Ak, ilçe halkının gerçeği yansıtmayan iddialara itibar etmemesi gerektiğini söyledi.

Yerel seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AKP Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak Belediye Başkan Aday Adaylı konusunda ilçe teşkilatına resmi bir müracaat olmadığını söyledi. Başkan Ak “Yerel seçim süreci ile ilgili çalışmalarımız il teşkilatımız başta olmak üzere tüm üst birimlerimizle organize bir şekilde aralıksız devam ediyor. Aynı zamanda partimizden belediye başkan aday adaylığı konusunda bir takım söylentiler dolaştığını da haber alıyoruz.

BU İŞ UYUM İŞİ

Ancak şimdiye kadar geçen süreçte teşkilatımıza yazılı veya sözlü hiçbir resmi müracaat olmadığını belirtmek istiyorum. Bu iş birlik ve beraberlik işi uyum işi. Söylentilere bakıldığında kendilerini güçlü sanıp teşkilatı hiçe sayanların var olduğunu görüyoruz. Madem bu kadar güçlü idiler, Kocaali için şimdiye kadar neden rahatlarını bozmadılar merak ediyoruz. Dolayısı ile ilçe halkımızdan söylentilere kulak asmamasını ve teşkilatımızın bu konudaki açıklamalarını dikkate almalarını istiyoruz.

HER ŞEY ORTADA

İlçe teşkilatı ve Kocaali Belediyesi’nin uyum içinde çalıştığını ve son iki yılda ilçeye ciddi hizmetler yapıldığını belirten Başkan Basri Burak Ak, “Teşkilat ve belediyemiz uyum içinde çalışmaktadır. Özellikle son iki yılda ilçeye 10 yılda yapılamayan hizmet yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Bizler şimdiye kadar yapılanları da yapılmayanı da yapılması konusunda ciddi adım atılan hizmetleri de halkımızla paylaştık paylaşmaya devam ediyoruz. Yapılan ve yapılacak olan her şey ortada.

Editör: TE Bilişim