MHP Pamukova İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri görevlerinden istifa ettiler. Partide yeni istifalar bekleniyor

İLK İSTİFA

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İl teşkilatının kapatılması, Mehmet Erdoğan ve ekibinin görevden alınmasının ardından teşkilatlardaki baş gösteren sıkıntı istifa ile sonuçlandı. İlk istifa haberi Pamukova’dan geldi. İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ile ilçe yönetim kurulu Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri dün görevlerinden istifa etti.

“YARI YOLDA BIRAKMAYIZ”

Pamukova MHP İlçe başkanı Kemalattin Yörük; istifanın ardından yaptığı açıklamada; “İl Teşkilatının kapatılmasına tepkisiz ve sessiz kalmamız beklenemezdi. Yola çıktığımız arkadaşlarımızı ne pahasına olursa olsun hiçbir zaman yalnız ve yarı yolda bırakmayız. Seçtiğimiz İl Teşkilatı yöneticilerine tahammül edemeyen bir Genel Başkan ile çalışmamız mümkün olamaz” dedi.

SIRADA ADAPAZARI MI VAR?

MHP’deki istifaların Erenler İlçe Teşkilatı ile devam etmesi beklenirken, Adapazarı İlçe Başkanı Hasan Pınarcı ile ekibinin de görevlerinden istifa edebileceği belirtiliyor. Bu arada MHP’nin Adapazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleriyle İl Genel Meclisi Üyeleri’nden bazılarının da istifa edebileceği ileri sürüldü.

“KİNDİ EVLATLARINA KIYIYOR” 

İstifa eden Pamukovalı MHP’li yöneticiler “Genel Merkezin kendi evlatlarına kıymasına anlam veremiyoruz.” şeklinde konuştular. 

Editör: TE Bilişim