UNUTULMAZ GECE

Geceye kaymakam Mustafa Ayhan, Başkan İnci, Milli Eğitim Müdürü Sabri Soğan, Sağlık Grup başkanı Dr. Metin Polat, AKP Hendek İlçe Başkanı A.Kemal Sofu, Hendek AKP İl Genel Meclisi üyesi Adem Öz, protokolde yerlerini alırken, Bayraktepe vatandaşların yoğun katılımıyla olağanüstü bir gece yaşadı. Doç.Dr. Sertan Demir yönetiminde programına başlayan 35’i bayan,25’i erkek ve 20’si saz ekibinden oluşan müzik grubu toplamda 27 eser seslendirdiler.  Her yaş ve her meslek grubundan oluşan koro seslendirdiği eserlerle seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı ve karşılığında alkış aldılar.

300 KİŞİ VARDI

Müzik grubu programında geceye katılan yaklaşık 3000 kişiye bir konuşma yapan Belediye Başkanı İnci, “Yerel Belediye olarak ilçe halkına hizmet edebilmenin onurunu yaşıyoruz. Solistler nasıl ki söyledikleri türkünün ardından motivsyonlarının artması adına alkış bekliyorlarsa, biz siyasetçilerde her beş yılda bir hizmet ettiğimiz vatandaşlarımızdan oy bekleriz” diyerek yaklaşmakta olan seçimlerde vatandaşlardan oy beklediği sözleri seyircilerden büyük alkış aldı.

EMEKLERİ BÜYÜK

Gecenin sonunda Koro Şefi Doç Dr. Sertan Demir’e kaymakam Ayhan, Başkan İnci ve ilçemizin yetiştirdiği mümtaz insan Zafer Konuk tarafından plaket, Bayraktepe motifli tablo ve demet çiçek takdiminde bulunuldu. Konuk, kaymakam Ayhan’a, “Sayın kaymakamım, Sertan hocamız olmasaydı ilçemizde ne Türk Sanat Müziği ne de Türk Halk Müziği korosu oluşmazdı. Kendisinin bizim üzerimizdeki emekleri asla yok sayılamaz ve karşılığı ödenemez. Bu nedenle kendisine ilçe halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim