ARİFİYE’Yİ ANLATTI

Başkan İsmail Karakullukçu, minik öğrencileri Belediye Meclis toplantı salonunda misafir ederken, ziyarette İdari İşler Başkan Yardımcısı Lütfü Tansı'da hazır bulundu. Başkan öğrencilere ilçenin coğrafi konumu, sosyo-ekonomik yapısı, ilçedeki sanayi kuruluşları, Belediye seçimleri ve Belediyenin yönetimi hakkında çeşitli bilgiler verdi. 

BAŞKANLIK TANIMLAMASI

Soru-cevap şeklinde devam eden söyleşide, öğrencilerin ilçe hakkında çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı. Bir öğrencinin, Belediye Başkanlığının zorluklarını sorduğu soruyu da yanıtlayan Başkan Karakullukçu, bu konuda çektiği sıkıntıları da dile getirme fırsatı buldu. Ancak, tüm zorluklarına rağmen, sizlere ve büyüklerinize hizmet etmek, insanımızın problemlerine çözüm getirmek, çok mutluluk verici bir olay diyen başkan, biz buraya bu işin zorluklarını bilerek gönüllü olarak talip olduk.

İNSANIN MUTLULUĞU

‘Belediye Başkanlığı bir çözüm makamıdır. Bu makamda kaldığınız süre içerisinde mazeret üretmeden, insanlarını problemlerini çözmek zorundasınız. Üstelik sadece bununla da sınırlı kalmayarak, yönettiğiniz ilçenin günübirlik ve uzun vadeli ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, insanların mutluluğu ve konforlu bir yaşama kavuşması için gerekli yatırımları da yapmanız gerekiyor. Eğer hizmet süresiniz içerisinde, yönettiğiniz insanları mutlu edemezseniz ne olur? İlk seçimde oy alamaz, dolayısıyla Belediye Başkanı seçilemezseniz.’

Editör: TE Bilişim