YATIRIMCININ YANINDA
Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Toçoğlu, ‘Şehrimiz her alanda büyüyor ve hızla gelişiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryalı yatırımcıların her zaman yanında olduk’ dedi.
MUTLULUK DUYDUK
Başkan Toçoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akif Yılmaz, ‘Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendileri yoğun iş temposu arasında bize vakit ayırdı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Bölgede faaliyet gösteren çiftçi kardeşlerimize her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz’ dedi.
SORUMLULUK
Başkan Toçoğlu ise, ‘Yılmaz Traktör’ün bölgede yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çiftçilerimiz ile uyum içerisinde yapılan bu çalışmalar, vatandaşlarımız için büyük önem taşımaktadır. Şehrimiz her alanda büyüyor ve hızla gelişiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Sakarya’da istihdam sağlayan, çevreye duyarlı olan ve sosyal sorumluluk projeleri geliştiren yatırımcıların her zaman yanında olduk’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim