Yaptığımız çalışmalarla en temiz kent seçildik. Çevreyi kirleten, çevreye zararlı yatırımlara asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz’ diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, mahalle ve köy ziyaretlerine devam ediyor, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak istişarede bulunuyor. Başkan Toçoğlu, Erenler Çaybaşı Yeniköy sakinleriyle buluştu. Mahalle sakinlerinin istek ve şikâyetlerini dinleyen Toçoğlu, talepleri tek tek not aldı. İstişarenin önemine değinen Başkan Zeki Toçoğlu, ‘İstişareyi çok önemsiyoruz. Hizmetler götürürken, fark edemediğimiz, eksik bıraktığımız çalışmalar tabiî ki olabilir. Hemşerilerimizle buluştuğumuzda bize bu eksikleri bildiriyorlar, onların görüşleri bizim için çok önemli’
SORUNUNUZ  VARSA
‘Biz milletimizin emanetiyle şehrimize hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Şehrimizin her yerinde eşit hizmet götürmek için geceli gündüzlü çalışmalar yapıyoruz. Hamdolsun çalışmalarımızla şehrimiz daha da güzelleşiyor. Çaybaşı Yeniköy her zaman bizim yanımızda oldu. Çaybaşı Yeniköy’ün bizim gönlümüzdeki yeri ayrıdır. Herhangi bir sorununuz varsa her zaman bize iletebilirsiniz. Bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi ve alakadan ötürü size teşekkür ediyorum’ diye konuştu.
ZARARLI YATIRIMLAR
Modern bir şehir için yaşanabilir çevrenin önemine dikkat çekerek konuşmasını sürdüren Başkan Toçoğlu, ‘Büyükşehir Belediyesi olarak çevreye önem veriyor, çevre yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalarla en temiz kent seçildik. Çevre Koruma ve Kontrol Dairemizin, çevreyi kirleten, çevreye uygun olmayan imalat yapanlar için denetim uygulama hakkı var. Sosyal yatırımlar günümüzde daha çok önem kazandı. Fabrikalar içinde çevreye önem veren ve çevre ödülü alanlar var. İşletmelerin çalışmalarına devam ederken çevreye önem göstermesi gerekir. Çevreyi kirleten, çevreye zararlı yatırımlara asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim