İlk olarak konuşan Mustafa Ak, sabahın erken saatlerinde kendilerini ağırlayan mahalle sakinlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “AKP 10 yıldır iktidarda. Her alanda birçok hizmetleri hep birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzellikler bir vesileyle hayatımıza yansıdı. Sayın Başbakanımız ülkemiz için büyük hedefler ortaya koydu. Yeni anayasa çalışmaları var. Seçimi kaybetme pahasına da olsa ülkemizin her yerinde barışı ve huzuru tesis etmek için canla başla çalışan teşkilatlarımız var. Yoğun çalışmaların olumlu sonuçlanacağına inancımız tam. Biz sizlerden güç alıyor ve sizlerle bir arada olmaktan keyif alıyor, huzur buluyoruz.” diye konuştu.
HİZMETLER
Başkan Zeki Toçoğlu konuşmasında, şehre daha iyi hizmet verebilmek için vatandaşlarla istişare toplantıları gerçekleştirmenin öneminden bahsetti. Başkan Toçoğlu, “Elimizden geldiği kadar şehrimizin daha iyi, daha yaşabilir bir şehir olması için gayret gösteriyoruz. Şehrimiz hızla gelişiyor. Duble yollarıyla, meydanlarıyla, sanat merkezleriyle, rekreasyon alanlarıyla, ulaşım yatırımlarıyla, örnek projelerle hızla gelişen bir Sakarya var. Zaten iyi niyetli olan ve bizi bilenler şehrimizde yaptığımız hizmetleri çok iyi görüyorlar. Hizmet konusunda hiçbir şey yapamayan belediyelerden hizmette birbiri ile yarışan belediyeler durumuna geldik. Sizlerin isteği doğrultusunda yaptığımız çalışmalarla ve görüşmelerle kaymakamlık binası da inşallah kısa süre içerisinde tamamlanıyor. İstikrar sürdükçe hep daha iyi hizmetler gelecek inşallah” dedi
TEŞEKKÜR
İstişareyi çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Toçoğlu, “14 yıldır belediye başkanlığı görevindeyim. 4 yıldır Büyükşehir’de bu görevi sürdürüyorum. Yaptığımız iyi ve hayırlı işlere sahip çıktığımız kadar, insanız, eksik olabilir, ikaz etmeyi bir vatandaş olarak ihmal etmeyelim. Biz istişareyi çok önemsiyoruz. Eksik bıraktığımız, göremediğimiz bir şey varsa sizlerin bize söylemesi için mahallelerimizde hemşerilerimizle bir araya geliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Toçoğlu, vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Yağcılar Mahallesi Muhtarı İbrahim Öner, mahalle sakinleriyle buluşarak sıkıntıları bizzat dinleyen Başkan Toçoğlu ve Mustafa Ak’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim