Başkan Toçoğlu, “Köylerimizin eksiklerini gideriyoruz. Yazılı ve Ekinli köylerimize çocuk oyun gruplarını kuracağız’ dedi.
Başkan Zeki Toçoğlu, beraberinde AKP Erenler İlçe Başkanı Osman Hira ve Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Aydın ile birlikte Erenler ilçesine bağlı Ekinli ve Yazılı Köyü’ne gitti. Yazılı Köyü’nde Yatsı Namazı’nı kılan Başkan Toçoğlu daha sonra köy sakinleriyle sohbet etti. Vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Zeki Toçoğlu, talepleri tek tek not aldı.
SÖZLER
Büyükşehir Belediyesi’nde 4 yıldır görevde olduklarını belirten Başkan Toçoğlu, “ Bizlere güvenenleri mahcup etmemek için gece gündüz büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Muhtarlarımızla beraberiz. Onlarla sık sık görüşerek mahalle ve köylerimizin taleplerini yerine getiriyoruz. Tabii ki çalışmalarımızda eksiklerimiz olabilir. Vatandaşlarımızdan çalışmalarımızda eksik gördüklerini bizlere bildirmelerini rica ediyoruz.” diye konuştu.
YATIRIM
Başkan Toçoğlu, “Milletimize kaliteli hizmet sunmanın keyfini tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Köylerimizin eksiklerini gideriyoruz. Ekinli Köyü’nde vatandaşlarımızın talebi olan voleybol sahasını köyümüze kazandıracak, Yazılı Köyü meydanında gerekli çevre düzenlemesini hızla gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız bize güvenmeye devam etsin. Çok daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim