Esen Sigortacılık yeni yerinde hizmet verecek. Düzenlenen açılış törenin çok sayıda davetli katılırken kurdeleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul kesti.
Yeni yerinde gerçekleştirilen açılışa çok sayıda davetli katıldı. Davetliler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Yönetim Kurlu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Erdinç Cesur, Yenicami Mahalle Muhtarı Abdullah Kiraz ve Yenicami İmamı Mehmet Ocak’ta yer aldı.
DEPREM SİGORTASI
Açılışta konuşan Zeki Toçoğlu, yeni yerin hayırlı olmasını dileyerek, “Allah bol kazanç versin. Zorunlu Deprem Sigortası oldukça önemlidir. Biz Sakarya da depremi bire bir yaşayan bir milletiz. Umarım yaşanan bu acılar bir daha yaşanmaz. Bu açıdan böyle işletmelerin önemi daha da ortaya çıkıyor. Can kayıplarının telafisi olmaz ama en azından mal kayıplarının telafi edilmesi de önemli” dedi.
HAYIRLI OLSUN
Zorunlu Deprem Sigortası Başvuru Merkezi olarak açılan yeni yerinde faaliyetlerini daha da hızlandırmayı hedeflediklerin söyleyen Esen Sigortacılık sahibi Ali Esen, “Burada amacımız vatandaşlarımıza daha kolay ulaşabilmek. Vatandaşlarımızın da bize daha rahat ulaşabilmesini sağlamaktır. Gerçekleştirdiğim açılışımız ile birlikte daha iyi bir hizmet etme imkanı sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Sakarya Esen Sigortacılık yeni yerinde dualar ile hizmete girdi yeni iş yerinin açılışını Büyükşehir  Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ile çok sayıda davetli tarafından kesildi.

 

Editör: TE Bilişim