GENİŞ KATILIM

AKP Karasu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Milletvekili Hasan Ali Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

AKP BELEDİYECİLİĞİ

AKP Karasu İlçe Teşkilatı’nın faaliyet sunumunun ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Bütçesi düşük belde belediye başkanlarımız kürsüye çıkarak hizmetlerini anlattıklarında çok uzun sürüyor. Hizmet konusunda bizim teşkilatımızın eline kimse su dökemez. Yapamadıklarımızın hepsini yerine getireceğiz. İşini doğru yapmayana teşkilatımız hesap soracak. İşte AKP belediyeciliğinin farkı budur’ dedi.

SASKİ’NİN DURUMU

Yeni Büyükşehir Yasası’na değinen Başkan Zeki Toçoğlu, ‘Köylerimizde susuzluktan bahsediliyor. İl sınırları Büyükşehir hudutlarına geçiyor. İşi SASKİ devralacak. SASKİ’nin olduğu yerde susuzluk olmaz. Dünyanın her yerinde mesele şöyle çözülür; Bir kurum olacak ve işi sadece su ve kanalizasyon olacak. İçmesuyu yatırımlarımızla şehrimiz uzun yıllar sağlıklı ve bol su içecek. Arıtma tesislerimizin toplam maliyeti, 27 milyon TL. 5,1 milyon TL maliyetle Hendek Yeşilyurt içme suyu isale hattı çalışmamız tüm hızıyla sürüyor’

DEV YATIRIMLAR

‘67 köyümüzün su sorununu tamamen çözecek 7,7 milyon TL’lik Arifiye-Hacımercan-Çaybaşı içmesuyu isale hattı, 17 milyon TL’lik yatırımla Yenikent İçmesuyu İsale Hattı döşüyoruz. Çelik isale hattımızın maliyeti 14 milyon 747 bin TL. Büyükşehir hudutlarında olmamasına rağmen 5,5 milyon TL’lik yatırımla Kaynarca’mız Sapanca’nın suyunu içecek. Bu yatırımları ilçe belediyelerimiz kendi başlarına yapamazlar. O sebeple Yeni Büyükşehir Yasası çok doğru bir adımdır’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.
 

NE YAPABİLİRİM?

Konuşmasında teşkilat çalışmalarına değinen Milletvekili Hasan Ali Çelik, ‘Teşkilatlarımız çalışırken her ayrıntıyı hesaplayarak yola devam ediyor. Mahallem, ilçem, şehrim ve ülkem için ne yapabilirim diyerek çalışmalara sıkı sıkı sarılıyor. Bu da bizleri çok memnun ediyor. Ülkemizin her yerinde belediyelerimiz hizmette birbiriyle yarışıyor. Partimiz şöyle diyor, işimiz hizmet, gücümüz millet. Bu sadece slogan değildir. Gücünü milletimizden alan bir hizmet anlayışıyla çalışan teşkilata sahibiz. Tüm belediye başkanlarımız bu anlayışla çalışıyor’ şeklinde konuştu.

HER SANDIKTA 9 KİŞİ

Danışma Meclisi’nin son konuşmasını gerçekleştiren AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, ‘Teşkilatlarımız muhalefetin bahsettiği dönemsel rüzgârın, geçici bir talebin, konjonktürel Türkiye siyasetinin içindeki bir tıkanmanın eseri olarak kurulmadı. Senelerce milletimizin aklında ve vicdanında biriken, adeta mayalanan, kendisini temsil eden, kendisine hizmet üretecek, kendi derdi ile dertlenecek bir yönetim anlayışının adresi olarak kuruldu. Milletin hizmet adresi olarak kuruldu. Biz aldığımız yüksek oy oranları ile asla yetinmiyoruz. Sandık yönetim kurulları oluşturduk. Şehrimizin 2 bin 444 sandığında 9 kişiden mütevelli sandık yönetim kurulları kurduk, toplantılar yapıyoruz. Biz diğer siyasi partilere o yüzden benzemeyiz. Türkiye’mizde siyaset, AKP ile siyaset olmuştur’ dedi. 

Editör: TE Bilişim