PRİŞTİNE KARŞILADI

AKP Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ziyaret ettiği mahallelerde mahalle sakinleri, esnafla ve mahalle temsilcisi ile görüşerek sorunları dinliyor. İlçe Başkanı Mustafa Ak, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çukurahmediye Mahallesini ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı ve beraberindeki heyeti Çukurahmediye Mahalle temsilcisi Rıfat Priştine karşıladı. Mahalle esnafının yoğun ilgi gösterdiği Ak,  İlçe ve genel faaliyetler hakkında konuşarak Çukurahmediye Mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

SEÇİMDEKİ HEDEF

Başkan Ak son 10 yıldaki değişimden söz ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti ‘Partimizin iktidara geldiğin yıldan bugüne kadar ki geçen süre içerisinde, sizlerinde fark ettiği gibi her alanda gelişmeler yaşanmaktır. Sağlıktan, Ekonomiye, eğitimden, sanayiye kadar birçok alanda ülkemiz artık eskisiyle karşılanmayacak oranda gelişmiş, büyümüştür. Ülkemizdeki bu gelişmelerde sizlerinde katkısı var’

‘Partimizin 2023 hedefleri doğrultusunda daha çok çalışarak, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatarak devam eden bu istikrar sürecini önce 2014 yerel seçimlerinde ardından 2015’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göstermeliyiz.  AKP Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak bize düşen görev ise ilçemiz bölgesinde bulunan mahalle ve köylerden halkımızın teveccühünü kazanarak aldığımız oylarla %60’ı geçmek, ilçemize daha iyi hizmet etmektir’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim