Ancak esnafından, STK’sına kadar tüm şehir bu konuda işbirliği içinde olmalıdır” dedi

OKUL ÖNLERİ

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte, gençlerimizi zehirleyen uyuşturucuya karşı İl Emniyet Müdürlüğü bağlı ekipler tarafından savaş açıldı. Her okulun önünde alınan önlemlerin yanı sıra, şehir de bulunan kafeler, restoranlar ve şehrin en işlek caddelerinde güven timleri suç ve suçluya yönelik yoğun bir çaba sarf ediyor.

MÜCADELE

Uyuşturucuya, suç ve suçlulara karşı devletin tüm birimlerinin büyük gayretle çalıştığına vurgu yapan Vali Hüseyin Avni Coş, “Güvenlik güçlerimiz uyuşturucuya karşı her tedbiri alarak, en ufak bir bilgiyi dahi değerlendiriyor. Kentimizin huzurunu, asayişini ve gençlerimizin hayatını tehdit eden tüm unsurlara karşı en ufak tahammülümüz yok” dedi.

ŞEHRE ÇAĞRI

Uyuşturucu ile mücadele konusunda alınan tedbirlerin ve çalışmaların önemine değinen Vali Coş, şehre önemli bir çağrıda bulundu. Coş, “Bataklığı kurutmak adına topyekûn bir işbirliği gerekiyor. Sivil toplum kuruluşları, belediyeler, kurumlar ve belediyelerimize büyük görevler düşüyor.  Herkesin bu konuya destek vermesi gerekiyor” diye konuştu.

Metin IŞIKER

Editör: TE Bilişim