EŞLİK ETTİLER
Bakan Şahin’e Vali Mustafa Büyük, AKP Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ayşenur İslam ve Ali İhsan Yavuz, AKP MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu ile daire müdürleri ve partililer eşlik etti.
SPOR SALONLARI
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bakan Şahin’e proje hakkında ayrıntılı bilgiler verirken şunları söyledi, ‘3 bin metrekarelik alanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na tahsis ettik. Bakanlığın il binasının yanında yapılacak Sosyal Gelişim Merkezi içerisinde derslikler, kütüphane, konferans salonu, spor salonları ve uygulama alanlarının olmasını planlıyoruz’
DESTEK VERECEĞİZ
İl Müdürü Kerem Toprak’tan da çalışmalar hakkında bilgiler alan Bakan Fatma Şahin, ‘Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Terminal alanında hayata geçirilecek olan Sosyal Gelişim Merkezi projesine bakanlık olarak gereken desteği vereceğiz. Sosyal Gelişim Merkezi’nin şehir merkezine yakın olacak olması bizleri sevindirdi. Bürokrat arkadaşlarımızın inceleme yapmasının ardından Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışarak projeyi en kısa sürede tamamlayacağız’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim