MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Babaoğlu’na seçim çalışmalarında eşi Esra Babaoğlu büyük destek veriyor.
Babaoğlu’nun Yeşilköy ve Kalayık köylerine yaptığı ziyaretlerine eşi Esra Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Cengiz Şişman, işadamı Osman Güney, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Zencir ve Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
ENGELLİLER SORUNU
Kalayık ve Yeşilköy’de kapı kapı gezen MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Vatandaşların Mevlid Kandili'ni kutladı, projeler ve çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgiler vererek hizmete talip olduklarını anlattı. Engelli bir vatandaş kamu binalarında çok zorluk çektiklerini söyleyerek “ilçemizde kamu binalarına gittiğimizde çok zorluk çekiyoruz. Özellikle hastane polikliniğimizde asansör olmadığı için ikinci kata çıkmak çok zor oluyor. Bu tür binalarda engelliler düşünülerek hareket edilmesini arzu ediyoruz diyerek yetkililere seslendi.
REKLAM YAPMIYOR
Herkesin bir engelli adayı olduğunu söyleyen Babaoğlu “Projelerimizi yaparken her şeyi göz önüne alarak hazırlıyoruz. Bizler vatandaşlarımıza adaletli ve hakkaniyet çerçevesinde hizmete talip olduk. Engelli vatandaşlarımız için reklama dayalı değil gerçekten hizmet için çalışacağız” dedi. Vatandaşlar, Babaoğlu ve ekibine çıktıkları yolun hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar dilediler. (Kadir Kazın)

Editör: TE Bilişim