Önceki akşam yapılması beklenen oluşumcuların toplantısı dün akşam gerçekleşti.

Sakaryaspor’a yeniden başkan olması için Abdullah Şen ve Ömer Yazıcı’nın desteklediği Selahattin Aydın’a eski başkan ve eski yöneticilerin tamamından onay çıktı. Aydın bekleniyor.

 

AYDIN HALA KARAR VERMEDİ

 

Gelecek yıl Spor Toto 3.Ligde mücadele edecek olan Sakaryaspor’un yeni yönetim arayışları sürüyor. 50 kişilik eski başkan ve eski yöneticilerin ortak hareket ettiği Oluşumcular grubunun Perşembe akşamı bir araya gelmesi bekleniyordu ancak toplantı dün akşam yapıldı. Komisyon başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ve arkadaşlarının geniş bir katılımla yaptığı toplantıda Selahattin Aydın’ın başkanlığı ele alındı. Aydın’la tüm detaylar görüşüldü ve şimdi kesin kararı bekleniyor.

 

AYDIN OLMAZ İSE AYDINTEPE

 

Oluşumun fikir öncülerinden Erdinç Şehit’in başkan olmak niyeti taşımadığını ortaya koyduğu toplantıda eski başkanlardan Selahattin Aydın’ın hala tam kararını veremediği gözlenirken oluşumcuların B planı olarak Zeki Aydıntepe ismini Sakaryaspor’un yeni başkan adayı olarak düşündüğü de söyleniyor. Bu arada Oluşumcuların komisyon başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ve Erdinç Şehit’in yönetim listesi konusunda çalışmaları tamamladığı ve yakında açıklama yapacakları da vurgulanıyor. 

Editör: TE Bilişim